Roderik Seubers

Sinds april 2003 is Roderik Seubers de eigenaar en chef-kok van Restaurant De Gaffel.

 

Al op zeer jonge leeftijd raakte hij verliefd op dit mooie vak, samen met zijn opa kon hij uren in de keuken doorbrengen die hem zo de fijne smaken leerde kennen. Hij is dol op eten en drinken en heeft de afgelopen jaren zeer enthousiaste mensen aan zich gebonden.

 

Dit uit zich in de hedendaagse Gaffel.

 

Restaurant De Gaffel is gevestigd in een Saksische boerderij die rond 1700 is gebouwd. Het restaurant is prachtig gelegen op de glooiende Drentse Hondsrug aan de rand van het dorp Valthe en ligt ongeveer 5 kilometer ten noorden van Emmen.

 

Het sfeervolle restaurant biedt  ruimte en rust aan onze gasten. De grote ronde open haard is het middelpunt van het restaurant. Tevens beschikt het restaurant over een op- en voorkamer die uitermate geschikt zijn voor zowel zakelijke vergaderingen als privé diners.

 

Op het erfgoed bevind zich een ruime parkeerplaats. En in de omgeving bevinden zich diverse fiets en wandelroutes waar gasten kunnen genieten van rust, natuur en diverse karakteristieke dorpjes. 

 

Plan uw route