Kerst 2018

Kerst 

 

Op eerste en tweede kerstdag, dinsdag 25 december  en

woensdag 26 december serveren wij een met zorg samengesteld 

kerstmenu en eventuele bijpassende wijnen. 

 

 

Reserveren is zeer gewenst. 

 

Kerstmenu

 

Terrine van ganzenlever, getoast brioche brood en gelei van kweepeer

Gegrilde tarbot, gestoofde prei met Beurre Blanc en karamel van strandkrabben

Ravioli gevuld met ossenstaart, sambai en parmezaan en shii-take met ossenstaart bouillon

Rouleau van wild zwijn, gekarameliseerde witlof en crème van bloemkool .

‘Kerstbal’ gemaakt  van pistache, tonkabonen en roze chocolade met
ijs van Beurre Noisette 

 

 

Prijzen:

Menu: €85.- per persoon.
Inclusief aperitief.

Wijnarrangement: €45.- per persoon.

Inclusief mineraal water.

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om tijdens uw reservering uw

voorkeur voor een wijnarrangement en/of allergieën door te geven.

U kunt reserveren via ons telefoonnummer 0591-513536

of mailen naar info@restaurantdegaffel.nl