Kerst 2017

Kerst 

 

Op eerste en tweede kerstdag, Zondag 25 december en

Maandag 26 december serveren wij een met zorg samengesteld 

kerstmenu en eventuele bijpassende wijnen. 

 

 

Reserveren is zeer gewenst. 

 

Kerstmenu

 

Terrine van gerookte zalm en paling met aardappel en rettich.

Zeetong met risotto van lavas, aardappelkaantjes en Caribische vissaus.

Open ravioli van haas met rode kool en schuimige saus van eekhoorntjesbrood.

Patrijs met zuurkool, Pommes Dauphine, schorseneren en ganzenlever.

Carrot cake met witte chocolade en saffraan. 

 

 

Prijzen:

Menu: €80.- per persoon.
Inclusief aperitief en koffie servies.

Wijnarrangement: €40.- per persoon.

Inclusief mineraal water.

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om tijdens uw reservering uw

voorkeur voor een wijnarrangement en/of allergieën door te geven.

U kunt reserveren via ons telefoonnummer 0591-513536

of mailen naar info@restaurantdegaffel.nl